Laadpaal installatie

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alle merken laadpalen en oplaadstations voor elektrische auto’s, zowel particulier als zakelijk.

Wij werken met gecertificeerde monteurs die kennis hebben van het vak. Als u van plan bent uw bestelde laadpaal door een gecertificeerde monteur te laten installeren, dan bent u bij Safe Elektra aan het juiste adres.

Een laadpaal is een complex apparaat dat door de toepassing buitenshuis en het grote vermogen veilig gemonteerd dient te worden door een van onze erkende installateurs.   

Heeft u een andere storing of vraag?
Neem nu contact op met een installateur

Wat andere over ons zeggen

Justin Malcom – ⭐⭐⭐⭐⭐

Top service! Was erg snel op locatie om onze stroom weer op gang te helpen. Heel vriendelijk en denkt mee met de klant om kosten te besparen. Heel erg bedankt!

Yunus Bilgicer – ⭐⭐⭐⭐⭐

Afspraken worden nagekomen, duidelijke en heldere offerte. Goede service en klantvriendelijk. Zorgvuldige montage. Absolute aanrader!!

Mary’s Food Life – ⭐⭐⭐⭐⭐

Alle electra inclusief nieuwe groepenkast met krachtstroom aangelegd bij ons in de zaak. Deze jongens weten wat ze doen en zijn erg professioneel. Zeer tevreden!!! 

Selvi Koca – ⭐⭐⭐⭐⭐

Vakkundig bedrijf die mee denkt en voldoet aan jou wensen

Floor Vtl – ⭐⭐⭐⭐⭐

Top service, professioneel, vriendelijk en altijd heel flexibel!

Ali Deniz – ⭐⭐⭐⭐⭐

Goede service, netjes te woord gestaan en zeer ervaren monteur! Nogmaals bedankt!

Elektricien in Amsterdam en omgeving
Snel een elektricien in Nederland nodig? Bel gerust. Wij staan voor u klaar, neem nu contact op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.